
به دنبال مشتریان ثابت بیشتری هستید؟ هر چه مشتریان ثابت بیشتری داشته باشید در حقیقت فروش بیشتری خواهید داشت. به عبارتی دیگر ، باوجود مشتریان ثابت خیالتان از بابت فروشتان راحت میشود و میتوانید بر روی فروش بیشتر و جذب مشتری بیشتر متمرکز شوید تا اینکه مشتریان فعلی را از دست بدهید.
اما به یکسری دلایل که رعایت نمی کنید یا به آن اهمیت نمی دهید ، مردم آنقدری که فکر میکنید جذب کسبوکار شما نمیشوند و در طرح و سایت شما ثبتنام نمیکنند. شما هر چیزی که یک متخصص به شما آموخته انجام دادهاید. وبلاگ و ایمیل ساختهاید و در شبکههای اجتماعی فعال هستید. اما نمیتوانید مشتری ثابت و دائمی جذب کنید. حال چه کارمیتوان کرد؟
به ۷ نکته زیر توجه کنید :
۱. به صورت رایگان مردم را دعوت کنید تا به شما بپیوندند، به صورتی که آنها نیز از این سبک دعوت شما استقبال کرده و چه بسا که با دیگران نیز به اشتراک بگذارند. مثلا با فرستادن یک ایمیل مختصر و حرفه ای آنها را به شرکت و ثبتنام در سیستم خود دعوت کنید. اگر مایل باشند به شما میپیوندند و حتی با دیگران نیز در این رابطه صحبت میکنند.
۲.وب سایت خود را کاملا با تبلیغات و پکیج های فروشی پر نکنید، توجه کنید که مردم توجهشان بیشتر به کدام بخشهای وبسایت تان جلب میشود و تبلیغات و پکیج های فروشی خود را در آن مکانها قرار دهید تا هم نظم بیشتری به سایت تان داده باشید و هم مشتریان و بازدیدکنندگان دچار سردرگمی و شلوغی ذهنی نشوند.
معمولا در ۵ بخش زیر میتوانید ، تبلیغات و پکیج های فروشی را برای فروش ارائه دهید:
– کنارههای باریک صفحه: معمولاً بازدیدکنندگان صفحه وب به کنارههای صفحه و تبلیغات آن ها نگاه میاندازند. اگر در صفحه اصلی وبسایت ، تبلیغات و محصولات فروشی به صورت سازماندهی شده قرار داده شوند ، هنگامیکه بازدیدکننده صفحهای را جستجو میکند معمولا صفحه اصلی وبسایت نمایان میشود. بنابراین تمام بازدیدکنندگان صفحه اصلی وبسایت را حتماً می بینند.
– در بخش « درباره ما » وبسایت اکثرا افرادی این بخش را جستجو و مشاهده میکنند که میخواهند با چگونگی فعالیت شما آشنا شوند. این بخش هم توسط برخی افراد بازدید میشود.
– درزیروپایین صفحه وبسایت(قبل از فوتر وب سایت): تجربه نشان داده است که بازدید کنندگان تمایل دارند اطلاعات پایین صفحه وب را نیز بخوانند. بهتر است محصولات پیشنهادی یا ویژه و مرتبط در این بخش لحاظ شوند.
– در میانه صفحه: توجه بازدیدکنندگان به میانه صفحه نیز زیاد جلب میشود. ابتدا باید درنظر داشته باشید که محتویات و رنگ بندی محتویات صفحه نباید کاملا یکنواخت باشد. اگر حجم محتویات صفحه بیش از انداره طولانی نباشد می توانید در لابه لای محتویات صفحه نیز تبلیغات را جای دهید.
مکانهایی که به آنها اشاره شد و طرز چیدمان تبلیغات آنها باعث میشود بازدیدکنندگان به ثبت نام در وبسایت شما ترغیب و تشویق شوند.
۳.افراد را تحریک به اشتراک گذاری کنید:
زمانی که یک وب سایت ایجاد می کنید یا پست را منتشر می کنید ، با انتقال محتوا به دیگران ، اگرعامل تحریک کننده ای برای بازدیدکنندگان وجود داشته باشد میتواند باعث تحریک افراد برای به اشتراک گذاری آن محتوا شود.
این روش باعث افزایش بازدیدکنندگان وبسایت و وبلاگ و مطالب به اشتراک گذاشتۀ شما میشود.
۴.ازافراد درخواست کنید تا پستهای شمارا به اشتراک بگذارند:
همواره کاربران پستهایی را که می پسندند با دیگران نیز به اشتراک میگذارند. پس باید این مسئله را به آنها یادآوری کنی که پستها و اطلاعات سایت شمارا با دیگران نیز به اشتراک بگذارند.
مثلاً با ایجاد بک فرم پیشنهاد به دوستان میتوانید آنها را ترغیب به اشتراک گذاری از طریق ایمیل کنید. گاهی اوقات اشکالی ندارد در پایین صفحۀ و پستها نیز ای نکته را یادآوری کنید که این مطلب با دیگران به اشتراک گذاشته شود. یا در انتهای ایمیلها که ارسال می کنید ، نیز این مطلب را یادآور شوید.
۵. به بازدیدکنندگان کمک فکری کنید و خط فکری بدهید:
توجه کنید که همواره امکان دارد زیر پستهای شما در بخش نظرات بازدیدکنندگان سؤالاتی بپرسند و از شما بخواهند به آنها کمک کنید. بهتر است به سؤالات کاربران پاسخ دهید و یا به آنها برای رفع مشکلشان اطمینان دهید. معمولا افراد برای بررسی کردن پاسخ سؤال خود مجددا به پست شما سرمیزنند و دوباره از آن بازدید میکنند. حتی میتوانید از افراد بخواهید تا از طریق ایمیل با شما درارتباط باشند تا بتوانید یک رابطه دوستانه با آنها برقرار نمایید.
۶.نام و لقب ایمیل خود با هوشیاری و دقت انتخاب کنید:
در انتخاب نام و لقب ایمیل خود هوشیارانه عمل کنید. چون برای بازدیدکنندگانی که درمرتبه اول با شما آشنا میشوند و نام و لقبی که استفاده میکنید تأثیر زیادی خواهد داشت. مثلاً امکان دارد افراد دیگری نیز با همان ناموجود داشته باشند. بنابراین نباید سوءتفاهم شود.
۷.همیشه به پروفایل خودسر بزنید و آنها را بررسی کنید:
شاید راجع به اشتراکگذاری اطلاعات و اتصال آن به شبکههای اجتماعی در پروفایلهای اجتماعی خود را شنیده باشید. شما میتوانید در پروفایلهای شبکههای اجتماعی خود نیز این کار را انجام دهید.
با ۷ روش مطرح شده ، میتوانید بازدید کننده ثابت بیشتری و در نتیجه مشتری ثابت بیشتری برای سایت و کسب و کارتان ایجاد کنید.